Dr. Aronia

Dr.Aronia firması olarak sizlere sağlıklı ve lezzetli Aronya ürünlerimizi sunmak mottosuyla yola çıktık.

Biz Dr. Aronia, “Dikimden Hasata, Hasattan Sofraya Gelen Sağlık” mottosuyla Türkiye’de aronya konusunda ilklere imza atarak öncü olan, uzman bir firma olarak hizmet vermekteyiz.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde anahtar teslim aronya bahçeleri kuruyoruz. Aronya fidanlarımız; Avrupa Birliği fidan pasaportlu, uluslararası lisanslı, organik sertifikalı ve gelişmiş kök yapısına sahiptir.

Dr. Aronia’nın profesyonel ve kurumsal yaklaşımıyla kurulan, Organic TR, EU ve Rainforest Alliance Sertifikalı aronya bahçelerinde, uluslararası standartlara uygun olarak yetiştirilen ve olgunlaşan aronya meyvelerini mevsiminde hasat ediyor, bu meyveleri isleyerek %100 aronya içerikli ürünler haline getiriyoruz.

Tüm ürünler şekersiz, katkısız, vegan, glutensiz ve yüksek lif içeriğine sahiptir.

Dr.Aronia, Aronya meyvesinin sağlık faydalarını bahçe kurulumları ile dikimden hasata hasattan sofraya  tüketiciye ulaştıran %100 yerli milli güvenli markadır. Aronya meyvesi antioksidan bakımından zengin bir meyvedir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, kan şekerini düzenler, kolesterolü azaltır, cilt sağlığını iyileştirir, sindirimi kolaylaştırır, stresi azaltır, vücudunuzun toksinlerden arınmasına yardımcı olur, metabolizmanızı hızlandırır, iştahınızı kontrol eder, kan basıncını düşürür. Dünyada antioksidan değeri en yüksek sağlık ve şifa kaynağı süper meyve olarak kabul edilir.

Dr.Aronia’nın ürünleri hem lezzetli hem de sağlıklı. Dr.Aronia Form Çayı, Gıda İçecek ve Tarım Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Gıda ve Gastronomi İnovasyon Zirvesi 2022“de “En Yenilikçi Diyet Ürünü” ödülünü aldı.

Dr.Aronia ürünleri,  %100 Aronya meyvesi içerir ve hiçbir katkı maddesi , gıda boyası, koruyucu içermez. Ürünler, kullanıma hazır sunulur ve kolayca tüketilebilir. Ürünler, Türkiye’de üretilmektedir.

Dr.Aronia, tüketicilere kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmayı amaçlar.

Dr.Aronia, sadece Aronya ürünleri satmakla kalmıyor, aynı zamanda anahtar teslimi bahçe kurulumu da yapıyor. Dr.Aronia’nın kullandığı Aronya fidanları Avrupa Birliği Fidan Pasaportlu, uluslararası lisansli, 3 yaş ekstra plus, organik sertifikalı orijinal anaç  fidanlardır.